1. Wist je dat...fietsen goed is voor de gezondheid!

 

Nood aan lichaamsbeweging & gezonder leven? Uit recent onderzoek is gebleken dat fietsende werknemers minder afwezig zijn door ziekte dan hun niet-fietsende collega’s! Dagelijks fietsen zorgt voor een betere lichaamsconditie en maakt hen fitter dan automobilisten. Tijdens de fietstocht naar het werk bouwen ze meer weerstand op, hebben ze minder last van stress en zorgt voor meer alertheid tijdens de dag.

 

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf.  

 

 

 

 

  1. Wist je dat...fietsers minder te laat komen?

 

Een hekel aan filerijden en te laat komen? Fietsende werknemers maken deel uit van de oplossing voor het fileprobleem. Fietsers zijn veel mobieler en hoeven geen rekening te houden met files, zo komen ze minder vaak te laat. Minder files maakt  het bedrijf ook beter bereikbaar voor klanten en leveranciers.  Met de fiets hoeft men ook niet stressvol te zoeken naar een parkeerplaats want een fiets neemt tien keer minder plaats in dan een wagen en is snel geparkeerd.

 

Punctuele werknemers zorgen voor een punctueel bedrijf.

 

 

 

 

  1. Wist je dat... fietsers een pluspunt zijn voor uw bedrijfsimago?

 

Wat is er hipper dan een bedrijf waar de werknemers met de fiets aankomen? Fietsende werknemers zorgen voor een milieuvriendelijk en sportief imago voor uw bedrijf. Sportieve werknemers stralen dit af op hun bedrijf en ondersteunen het imago van hun werkgever.

 

Sportieve & milieuvriendelijke werknemers geven een boost aan het imago van uw bedrijf.

 

 

 

 

  1. Wist je dat...dat uw bedrijf zich rijk kan fietsen?

 

Grote kosten aan aankoop en onderhoud van uw wagenpark? Fietsende werknemers zijn een stuk goedkoper dan automobilisten. Voor een herstelbeurt of aankoop van een fiets moet u minder budget voorzien. Naast deze uitgaven zijn er ook tal van fiscale voordelen wanneer een bedrijf zijn werknemers aanmoedigt om met de fiets te komen. Zo genieten werkgevers van 120% fiscale aftrekbaarheid op zowel de fiets als de volledige infrastructuur. Werknemers profiteren ook want zij moeten geen belasting betalen op het voordeel van alle aard op de bedrijfswagen.

 

Werknemers helpen uw bedrijf besparen.

 

 

 

 

  1. Wist je dat...een groot deel van uw werknemers op fietsafstand van zijn werk woont?

 

Maar liefst 1 op 3 van uw werknemers wonen binnen een radius van 5km van het bedrijf. Deze afstand en zelfs tien kilometer is ideaal om naar het werk te fietsen. Daarvoor moet de auto niet van stal gehaald worden. Voor deze afstand of zelfs ruimere afstanden zijn er e-bikes beschikbaar die de tocht tot een waar plezier maken.

 

 

Neem een kijkje in onze online catalogus of neem contact met ons op & spoor uw werknemers aan om gezonder, sportiever, milieuvriendelijker en met meer plezier naar het werk te komen!